Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

стахановец



Φίλοι μου, νομίζω πως σταθήκαμε άδικοι στην κριτική μας απέναντι σε αυτόν τον οραματιστή ηγέτη που έχουμε πρωθυπουργό... Ο άνθρωπος επειδή ακριβώς είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς προσπαθεί να εφαρμόσει στη χώρα μας τον παλιό θεσμό των Σταχανοβιτών. Η κίνηση αυτή είχε σημαντικό ρόλο στην ανοικοδόμηση της εθνικής οικονομίας της ΕΣΣΔ  στη δεκαετία του '30. Είδε κι απόειδε ότι εμείς συνείδηση δεν έχουμε να προσφερθούμε μόνοι μας να υλοποιησούμε τα πεντάχρονα- επτάχρονα-ξέρωκι εγώποσάχρονα- προγράμματά του και είπε να μας συνετίσει.   Με το βλέμμα στραμμένο στο ...μέλλον λοιπόν περιμένει από μας με αυτοθυσία να υπηρετήσουμε το ....σοσιαλισμό
Μη μου πείτε ότι δεν εμπιστεύεστε τον αρχηγό; Σας έχει κοροϊδέψει ποτέ;;;

7 σχόλια:

  1. Αν πει κανείς πως τον κορόιδεψε... θα πέσει πράσινη ανάπτυξη να τον κάψει????

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακανόνιστη ντήαρ, πράσινη γλίτσα θα πέσει- θυμάσαι κάτι κόμικς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ευδοκιμεί στην Ελλάδα το είδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το αρχηγόπουλο και της σοσια-ληστη-κής μεταξύ άλλων, εγώ θεία Θήτα μου τον εμπιστεύομαι ! Διότι το βλέμμα της Κλάρας της κουκλάρας δεν επιτρέπει αμφισβήτηση ! Και επιτέλους, τόσα κέντρα αδυνατίσματος σ' αυτή τη χώρα αλλά ποιό το αποτέλεσμα ? Ως λαός είμαστε υπέρβαροι και ...ναι ήρθε η ώρα για πράσινη δίαιτα. Βοσκήστε άφοβα !
    Και καλή μέρα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα, θεία Θήτα μου, αυτό που με απογοητεύει πολύ είναι η στάση τού κόσμου. Με όποιον και να συζητήσω δηλώνει φανερά οργισμένος. Αλλά ως εκεί. Μετά άραγμα στον καναπέ και παρακολουθούμε από τα τηλεπαράθυρα τις ...εξελίξεις.

    Χτες το μεσημέρι πάω στο σχολείο και τους βρίσκω όλους σε μια έξαλλη κατάσταση να φωνάζουν πως δεν είναι πράγματα αυτά, πως γυρίσαμε πίσω, πιο πίσω κι από τους παππούδες μας κι όλα αυτά τα ωραία. Μπράβο, τους λέω, αύριο δηλαδή απεργούμε όλοι, έτσι; Κι εκεί αρχίζουν να μου τα μασάνε. Να, ξέρεις, τα έξοδα είναι πολλά, δώρο σωστό δε θα πάρουμε, μη χάσουμε και όλο το μισθό τον επόμενο μήνα... Τότε τι φωνάζετε, ρε παιδιά, τη δική σας αντίδραση πώς θα τη δείξετε; Δε φτάνει που τους ψηφίσατε στις εκλογές και τη δική σας απερισκεψία την πληρώνω εγώ, τώρα περιμένετε να απεργήσω εγώ για να φτιάξει (λέμε τώρα) το μέλλον το δικό σας και των δικών σας παιδιών; Καλά σας τα κάνουν, λοιπόν, και επιτέλους δεν δικαιούστε να μιλάτε.

    Το πιο χειρότερο ακόμα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι δάσκαλοι και διαμορφώνουν συνειδήσεις.

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αερόστατο: Ποιο απ' όλα; Των σοσιαλιστών, των ...σοσιαλιστών, των σταχανοβιτών ή των απατεώνων;

    Κανίβαλε: Συμφωνώ. Να αλλάξουμε λαό;

    Τσουχτερή μου ανηψιά: Βόσκουμε χρόνια τώρα κουτόχορτο (από το κουτί). Βαρέθηκα αυτό το μενού Ώρα για λίγο ...κρέας.

    Νερένια: Ως συνήθως: οι ακατάλληλοι άνθρωποι στις πιο ακατάλληλες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή